Bli medlem i Tillberga Grannskap

I Tillberga gör vi saker tillsammans. Genom att bli medlem i Tillberga Grannskap kan du bidra till att bevara samhällsservicen på orten, stötta och vara med att påverka utvecklingen.

Tillberga Grannskap ansvarar bland annat för driften av bibliotek, äldreboende, öppen förskola, sim- och sporthall och fritidsklubb och -gård. Vi driver också Västerås största fristående förskola, restaurang, gruppbostäder och sköter om motionsspår och parker.

Våra verksamheter är öppna för alla, men som medlem får du rabatter i bland annat restaurang, badhus och vid hyra av lokal i Medborgarhuset. Ditt stöd är viktigt för att vi ska kunna fortsätta ta hand om Tillberga.

Digitalt medlemskort

Vi har ett digitalt medlemskort. Du blir medlem genom att följa instruktionerna på länken nedan, samt betala medlemsavgiften. Du får sedan ett sms med länk till nedladdning av appen där medlemskortet finns. Om du redan är medlem betalar du årsavgiften i appen.

Digitalt medlemskap

För frågor och svar om hur registreringen av medlemskap går till och frågor kring appen besök Cardskippers Supportcenter.

För övriga frågor om medlemskapet kontakta oss.

Föreningen

Tillberga Grannskap är en ekonomisk förening som styrs av medborgarna i Tillberga. Läs mer om föreningen och se våra stadgar.

Medlemsförmåner

Simträna i Tillbergabadet

Medlemmar köper 10 bad till priset av 9 liksom får rabatt i vår simskola. Dessutom erbjuder vi extra rabatt på årskort och särskild rabatt för seniorer på entré och årskort.

Friskvårdsbidrag går bra att använda hos oss.

Restaurang Rallarrosen

Hos Restaurang Rallarrosen har vi barnpris och seniorpris för dig över 65 år. Som medlem får du köpa 10 luncher – men betala bara för 9.

Köp en ”tillbergare”!

För dig som är medlem finns ett extra bra erbjudande: Kaffe och godbit för 25 kr i alla våra verksamheter – en ”tillbergare”. Välkommen till Tillbergabadets kafé, Restaurang Rallarrosen och vid våra evenemang.

Glöm inte att visa medlemskortet!

Evenemang

Särskilda rabatter för medlemmar finns vid våra arrangemang och större evenemang – håll utkik i medlemsappen och på plats.

Grannskapsråd

Delta gärna i någon av alla våra grannskapsråd – vi förbättrar Tillberga tillsammans! våra råden fokuseras på särskilda frågor: förskola, äldre- och personer med funktionsvarationer, utemiljö, hundägare, odling, barn respektive ungdom.

Påverka!

Som medlem har du chans att påverka vad föreningen gör i Tillberga.

Aktiv fritid

Delta gärna vid någon alla våra aktiviteter. Bokcafé, TV-spelsturnering, lördagsöppet bibliotek och öppen förskola, utställningar, barnteatrar, föreläsningar, konserter, boksamtal, loppis, stickcafé … I Tillberga finns alltid något att göra.

Bli volontär

Vill du hjälpa äldre eller barn i våra verksamheter? Hos oss involverar vi volontärer i verksamheten för att vi vet hur mycket det berikar för både den som ger och den som får.

Engagera dig!

Vill du vara med och arrangera motionslopp? Kulturevenemang? Föreläsning? Starta en studiecirkel? Hör av dig! Hos oss finns många möjligheter att starta nya initiativ eller delta i befintliga.

Medlemsapp

I vår medlemsapp har du tillgång till ditt medlemskort både i mobilen och i datorn. Appen fylls löpande på med erbjudanden och information om evenemang och aktiviteter.

Lokaluthyrning

Rabatt vid lokaluthyrning i bland annat Medborgarhuset – exklusivt för dig som är medlem i Tillberga Grannskap.