Nya flaggor hissas runt om i Tillberga

0comments 0.685 mins read
Nya flaggor hissas runt om i Tillberga

Just nu hissas nya flaggor i våra verksamheter runt om i Tillberga. Nyss fyllda 30 år inleder vi nu nästa 30 år med nytt utseende. Grunduppdraget kvarstår: vi jobbar fortsatt för Tillberga – med hjärta och omtanke.

– En viktig del i arbetet med att ta fram en ny visuell identitet har varit tillgänglighet och läsbarhet. Val av färger med starka kontraster och lättlästa teckensnitt har varit fokus liksom en kortad ordbild i logotypen för ökad läsbarhet. Samtidigt vill vi förstås behålla kopplingen till våra kärnvärden som medmänsklighet, gemenskap och omtanke. Föreningen kommer förstås att behålla Tillberga Grannskapsservice ekonomisk förening som namn. Det har gamla anor, säger vd Hannes Lyckholm.

Läs mer i TillbergaBladet.