Planeringsdag med styrelsen

0comments 0.705 mins read
Planeringsdag med styrelsen

Under lördagen höll Tillberga Grannskap en genomgång av verksamheten och pratade framtid. En gång om året hålls en längre konferens där styrelsen får chans att gå ifrån styrelsemötenas styrda agenda och i stället blickar framåt.

Styrelsen passade på att få en genomgång av verksamheten av ledningsgruppen med allt från vad som är på gång till lagar, regelverk och styrdokument. Vi hann med att prata framtid och besökte Parkgårdens äldreboende och servicehus. Där fick vi chansen att besöka tillfälligt vakanta lägenheter både på äldreboendet och servicehuset och träffa boende. Sussie och Andreas visade runt i lokalerna. En dag full av frågor, nya idéer och massor av energi. Engagemang för Tillberga Grannskap och Tillberga saknas verkligen inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *