Behöver du hjälp med att skaffa den nya medlemsappen?

0comments 0.76 mins read
Behöver du hjälp med att skaffa den nya medlemsappen?

Tillberga Grannskap inför nu en digital medlemsapp. För att betala medlemskapet och kunna utnyttja förmånerna behöver du registrera dig och betala via den här länken. Tycker du att det är svårt och vill ha hjälp så kan du få det i Tillberga bibliotek under tiderna nedan:

Tisdag 6 februari11.00 – 13.00
Onsdag 7 februari16.00 – 18.00
Tisdag 13 februari11.00 – 13.00

I Tillberga gör vi saker tillsammans. Genom att vara medlem i Tillberga Grannskap kan du bidra till att bevara samhällsservicen på orten, stötta och vara med att påverka utvecklingen. Våra verksamheter är öppna för alla, men som medlem får du rabatter i bland annat restaurang, badhus och vid hyra av lokal i Medborgarhuset.

Ditt stöd är viktigt för att vi ska kunna fortsätta ta hand om Tillberga. Här kan du läsa mer om medlemskapet och appen.