Klubbkampen i Tillberga sporthall

0comments 0.66 mins read
Klubbkampen i Tillberga sporthall

Tillberga fritidsklubb bjöd på sportlovet in andra fritidsklubbar till ”Klubbkampen”. En futsalturnering som genomfördes i Tillberga sporthall under en eftermiddag.

– Sju andra fritidsklubbar deltog och det blev en fantastisk eftermiddag. Härligt att se allas engagemang och att så många barn från olika områden av Västerås umgicks tillsammans, berättar Lisa Brandberg som är rektor på Tillberga Grannskap.

En tradition har skapats och nästa år på sportlovet genomförs arrangemanget igen.

– Jag vill rikta ett stor tack till Fia Andersson som var projektledare, Sandra Ljung som höll ställningarna på klubben, Eva Jansen som roddade mellanmål till alla, samt Gabriel Brandberg som dömde och höll ordning på matchmiljön, avslutar Lisa Brandberg.