Laddstolpar installeras vid Tillbergabadet

0comments 0.685 mins read
Laddstolpar installeras vid Tillbergabadet

Tillbergabadets parkering längs Kvistbergavägen kommer från och med onsdag 12/6 att byggas om. Parkeringen kommer inte att stängas av under arbetet, men vi uppmanar alla att följa avspärrningar vid byggarbetsplatsen. 

Tillbergabadets parkering längs Kvistbergavägen vid tennisbanan och intill busshållplatsen kan komma att påverkas av ombyggnationen. Laddstolpar installeras av Mälarenergi på tio parkeringsplatser för laddning av elbilar – de första offentliga laddstolparna i Tillberga.

Laddstolparna kommer att kunna användas av besökare till Tillbergabadet och sporthallen, men är även öppen för allmänheten. Betalning sker via Mälarenergis app.

Arbetet planeras att slutföras inom de närmsta veckorna. 

Vid frågor kring installationsarbetet eller hur laddstolparna används när de väl är installerade, hänvisar vi vidare till Mälarenergi.